EXPLOSIVE CREATIVITY

Ten eerste bedankt dat jullie een kijkje nemen op mijn site.

Mijn naam is Sharon Kok en ik ben 23 jaar, getrouwd met Marco & ik werk op een kinderdagverblijf met veel plezier!

Ik ben altijd al creatief geweest en kan me zelf er erg goed mee vermaken. Ik maakte voor familie en vrienden vaak zelf gemaakte kaarten, en deze vielen gelukkig in de smaak. Mijn kaartjes zijn hip en lekker van deze tijd!

Even iets meer info over het ontwerpen van de kaartjes:
Ik ontwerp kaartjes voor verschillende dingen, bruiloften, geboortes van baby’s en natuurlijk ook op aanvraag voor andere gebeurtenissen.
Hier gaat een gesprek aan vooraf of als je dat makkelijker vindt via de mail , daarna maak ik een persoonlijk ontwerp.

Naast dat ik veel kaarten maak heb ik van mijn oma iets heel moois geleerd, namelijk een geboortekaartje in een schoentje om toveren.
Je moet er veel geduld voor hebben, maar als hij af is dan is hij alle zweet en prikjes in mijn vinger waard.

Ik ben ook tweede fotograaf bij Studio KokKo, dit is het bedrijf van mijn man die trouwfotoreportage’s en fotoshoots maakt en help bij het maken van de fotoboeken, voor meer info over de fotografie kun je kijken op www.studiokokko.nl of op onze facebook pagina.

Ik hoop dat jullie veel plezier hebben van mijn site en zelf gemaakte spullen.
Ik zou zeggen veel “koop-plezier”!

Liefs Sharon

ABOUT ME

Calligraphy || cards || water painting || custom made

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Gtr07SeNthR"}}
Niels Vijge
Niels Vijge
15:00 12 Mar 19
Sharon heeft smaak en verstand en denkt mee. We hadden prachtige trouwkaarten. 🙂
Kelly van de Koot
Kelly van de Koot
10:18 12 Mar 19
Ik had een ontwerp in mijn hoofd voor het geboorte kaartje van onze zoon maar kon het op internet niet vinden. Daarom Sharon benaderd en na app contact en wat voorbeelden heeft zij een ontzettend gaaf kaartje ontworpen en precies dat wat ik wilde. Bedankt!!
Jan Hofmeijer
Jan Hofmeijer
17:52 16 Dec 18
Rosalie van Emous
Rosalie van Emous
18:12 07 May 18
Voor onze trouwkaart hadden we zelf al wel wat ideeën, maar het lukte ons niet om er een 'echte' trouwkaart van te maken. Sharon heeft supergoed geluisterd naar onze ideeën en opmerkingen en die verwerkt in een trouwkaart die echt bij onszelf past en bij onze plannen voor de bruiloft. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
See All Reviews
OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – ZATERDAG

09:00 ~ 19.00

SUNDAY

CLOSED